Keuzecursus 29 januari
Op 15, 22 en 29 januari hebben wij weer onze jaarlijkse keuzecursus gehouden. Het bijzondere aan dit jaar was dat de groepen 2 en 3 ook mee konden doen.
Alle kinderen kunnen een onderdeel kiezen om te doen. Zo kon er worden gekozen voor weven, pitrieten, linoleum snijden, programmeren, cupcake versieren, brooddeeg, mozaïek, maquette, ijzerdraadpoppetjes en mobiel van sokpoppetjes. Daarnaast heeft Het Liemers College drie workshops verzorgd op locatie Landeweer. Daar konden de kinderen een spiraal maken, een vogelhuisje maken en koken.
Een zeer grote keus waar alle kinderen met veel enthousiasme mee bezig zijn geweest.
De jongere kinderen van hulpouders werden zeer lief opgevangen door onze oud-leerlingen Isa Heinsbroek, Lenke van Hoof, Sam Schoemaker en Rosalie Aaldering. Ook zorgden ze ervoor dat alle hulpouders voorzien werden van koffie. Bedankt meiden!

Informatie nieuwe ouders

IKC De Wissel is het bruisende, educatieve hart van Zevenaar. We leren van elkaar en groeien door te delen. We zijn samen verantwoordelijk voor de groei van een generatie kinderen. Spreekt u dit aan voor uw kind? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking en rondleiding.