Dag- en buitenschoolse opvang IKC De Wissel

Vanaf  september 2017 kunnen kinderen terecht bij kinderdagverblijf Het Talent aan de Paganinistraat in Zevenaar. Het Talent is gevestigd in het gebouw dat direct naast IKC De Tamboerijn ligt. Het gebouw beschikt over een mooie grote groepsruimte die plaats biedt aan 16 kinderen van 0-4 jaar. Rondom het gebouw is er een speelplein en ook wordt er gebruik gemaakt van de nabij gelegen buitenspeelterreinen en de voorzieningen binnen IKC De Tamboerijn, zoals het gymlokaal.

Het kinderdagverblijf Het Talent
Op Het Talent bieden we kinderen een veilige en huiselijke plek waar zij zich volop kunnen ontwikkelen. De ruimte is zodanig ingericht dat deze voorziet in de behoeften van de allerjongste kinderen met veilig en gevarieerd spelmateriaal. Voor de peuters die hun zelfstandigheid steeds verder beginnen te ontwikkelen zijn er uitdagend ingerichte themahoeken en spelmateriaal die hun ontwikkeling optimaal stimuleert. De kinderen worden begeleid door een vast team van ervaren pedagogisch medewerksters. Daarnaast bezoeken de coaches van Zonnekinderen de locatie regelmatig om leuke activiteiten met de kinderen te ondernemen.

Buitenschoolse opvang
Naast kinderdagopvang zal er ook een kleinschalige BSO worden gevestigd in Het Talent. In deze BSO wordt dagelijks een activiteitenaanbod verzorgd op het gebied van Sport, Cultuur, Natuur & Avontuur en Multimedia. De coaches van Zonnekinderen bezoeken de BSO en het kinderdagverblijf regelmatig om daar leuke en uitdagende activiteiten aan te bieden.

Het Talent maakt onderdeel uit van IKC de Wissel en IKC De Tamboerijn en is daarnaast natuurlijk toegankelijk voor alle kinderen uit Zevenaar en omgeving!
 
 
https://www.zonnekinderen.nl/locaties/kdv-het-talent-ikc-de-tamboerijn-en-ikc-de-wissel/