KDV/BSO IKC De Wissel (Het Talent)


Direct naast het gebouw van IKC De Tamboerijn aan de Paganinistraat in Zevenaar is kinderdagverblijf Het Talent gevestigd. Het Talent is onderdeel van IKC De Wissel en IKC De Tamboerijn. 

Het gebouw beschikt over een prachtige groepsruimte die plaats biedt aan 16 kinderen van 0-4 jaar en er is een peutergroep voor kinderen van 2-4 jaar.  Rondom het gebouw is er een avonturentuin aangelegd. Regelmatig bezoeken de peuters het nabijgelegen IKC De Wissel, waar zij deelnemen aan gezamenlijke activiteiten met de kleuters. Zo maken zij straks een soepele overstap naar de basisschool. Deze activiteiten worden aangeboden aan alle peuters die Het Talent bezoeken. 

Op Het Talent bieden we kinderen een veilige en huiselijke plek waar zij zich volop kunnen ontwikkelen. De ruimte is zodanig ingericht dat deze voorziet in de behoeften van de allerjongste kinderen met veilig en gevarieerd spelmateriaal. Voor de peuters die hun zelfstandigheid steeds verder beginnen te ontwikkelen zijn er uitdagend ingerichte themahoeken en spelmateriaal die hun ontwikkeling optimaal stimuleert. De kinderen worden begeleid door een vast team van ervaren pedagogisch medewerksters. Daarnaast bezoeken de coaches van Zonnekinderen de locatie regelmatig om leuke activiteiten met de kinderen te ondernemen.

Naast kinderdagopvang is er ook een kleinschalige BSO gevestigd in Het Talent. In deze BSO wordt dagelijks een activiteitenaanbod verzorgd op het gebied van Sport, Cultuur, Natuur & Avontuur en Multimedia. De coaches van Zonnekinderen bezoeken de BSO en het kinderdagverblijf regelmatig om daar leuke en uitdagende activiteiten aan te bieden.

Het Talent maakt onderdeel uit van IKC De Wissel en IKC De Tamboerijn en is daarnaast natuurlijk toegankelijk voor alle kinderen uit Zevenaar en omgeving.
Het Talent is te bereiken op: 06-82014022

Voor meer informatie over de mogelijkheden met betrekking tot de opvang kunt u contact opnemen met Anke ten Broeke (directeur IKC De Wissel, wissel@liemersnovum.nl) of via relatiebeheer Zonnekinderen (0316 - 344057 / info@zonnekinderen.nl
 
https://www.zonnekinderen.nl/locaties/kdv-ikc-de-wissel-kdv-het-talent/ 

https://www.zonnekinderen.nl/locaties/bso-ikc-de-wissel-bso-het-talent/ 

 

Informatie nieuwe ouders

IKC De Wissel is het bruisende, educatieve hart van Zevenaar. We leren van elkaar en groeien door te delen. We zijn samen verantwoordelijk voor de groei van een generatie kinderen. Spreekt u dit aan voor uw kind? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking en rondleiding.