Wisselpiraat 2/3 en 8
Vandaag was het alweer tijd voor de tweede Wisselpiraat van dit schooljaar. Groep 2/3 van juf Chantal en juf Daisy mocht er samen met groep 8 van meester Youri en meester Daan een mooie show van maken. Er werd deze voorstelling uitzonderlijk veel gedanst. Verschillende groepjes meisjes en/of jongens hadden een coole dans ingestudeerd. De kinderen van goed 2/3 hebben ook hele leuke liedjes laten horen. Vooral over de herfst.
Tijdens het optreden kreeg juf Antoinette ook nog even het woord om de winnaar van de voorleeswedstrijd bekend te maken. De winnaar van 2018 is Mila Tiemessen uit groep 8! Zij mag het kerstverhaal voorlezen tijdens onze kerstviering en ze mag het opnemen tegen de winnaars van andere scholen in een bibliotheek in de buurt. Goed gedaan Mila!
Het was al met al weer een topvoorstelling!

Informatie nieuwe ouders

IKC De Wissel is het bruisende, educatieve hart van Zevenaar. We leren van elkaar en groeien door te delen. We zijn samen verantwoordelijk voor de groei van een generatie kinderen. Spreekt u dit aan voor uw kind? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking en rondleiding.